Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، مهدی شهبازی مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه تهران در نشست خبری با موضوع قطع درختان در زمین‌های مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران که ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۱ برگزار شد، گفت: نشست امروز ارتباطی با رسانه ملی و شهرداری ندارد و دلیل آن گزارش غیردقیق و غیرمستندی بود که از سوی رسانه‌ها مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چندی پیش خبری منتشر شد که چند اصله درخت در موسسه ژئوفیزیک جابه‌جا شده‌اند. همانطور که در خبر آمده درختان متعلق به موسسه ژئوفیزیک هستند و این مالکیت هم برای چند سال اخیر نیست.

شهبازی با بیان این که مسئله مورد نظر ما ورود غیرقانونی ماموران و خبرنگاران به موسسه بود، یادآور شد: دانشگاه تهران این موضوع را از مسیر قانونی پیگیری خواهد کرد. تناقضات بسیاری در اخبار منتشر شده در این زمینه وجود دارد. 

مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه تهران با اشاره به این که دانشگاه تهران تفاهم قابل توجهی با سازمان‌های مختلف از جمله شهرداری در راستای رویکرد مسئولیت اجتماعی خود دارد، گفت: ملاقات‌های متعددی در ماه‌های آغازین دوره جدید مدیریتی دانشگاه، با شهرداری انجام شد و روال طبیعی مجوزگیری و اصلاح زیرساخت در موسسه لرزه‌نگاری گذرانده شد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: پیگیر ورود غیرقانونی به موسسه هستیم و این ورود باعث شد پروژه نیمه تمام بماند.

شهبازی با تصریح بر این که زمان مناسبی برای جابه‌جایی درختان انتخاب شده بود که با هماهنگی شهرداری در زمان خواب درختان بود، افزود: دانشگاه تهران دوستدار طبیعت است و ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۰، چند هزار اصله درخت از سوی دانشگاه توزیع و کاشته شد. 

مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه تهران با تاکید بر این که این خبر مورد اقبال جامعه قرار نگرفت، اظهار کرد: در ادامه ضرب و شتم و فحاشی به کارمندان دانشگاه تهران انجام شد. از مراجع رسمی و قضایی پیگیری این موضوع هستیم. تصرفات بسیاری در اراضی دانشگاه تهران در سال‌های گذشته انجام شده است؛ اما دانشگاه تهران از اموال خود حفاظت خواهد کرد.

قطع ۶ هزار اصله درخت از منطقه موسسه ژئوفیزیک برای احداث بزرگراه‌ها

احمد نوحه‌گر معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران در ادامه این نشست خبری گفت: دانشگاه تهران در همه نقاط کشور مستغلات دارد و برای حراست از املاک خود با هیچ کسی تعارف ندارد. 

وی با بیان این که اتفاقاتی که اخیرا رخ داد، اصلا خوشایند نبود، افزود: بیش از ۶ هزار اصله درخت از منطقه موسسه ژئوفیزیک برای احداث بزرگراه‌ها قطع شده و دانشگاه هم برای رفاه حال مردم با شهرداری همکاری داشته است.

نوحه‌گر با اشاره به این که دانشگاه تهران از سبزترین دانشگاه‌های ایران است و این دانشگاه هم دانشکده منابع طبیعی دارد و هم دانشکده محیط زیست، تصریح کرد: این ادعا که دانشگاه تهران در آستانه روز طبیعت، درختان را قطع کرده است، واهی است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران تاکید کرد: دانشگاه تهران در ۱۵ اسفند بیش از ۱۵ هزار اصله درخت توزیع و کاشت. به همین دلیل، چگونه ممکن است چنین ادعایی بتوان در مورد دانشگاه تهران مطرح کرد. این ملک متعلق به دانشگاه تهران است؛ اما هم‌اکنون تصرف شده و مانع ساخت و ساز در ملک دانشگاه شده‌اند.

وی با بیان این که دانشگاه تهران به دنبال درگیری و دعوا نیست، افزود: عوامل دانشگاه هرگز موجب ضرب و شتم عوامل سازمان‌های دیگر نمی‌شوند و ترجیح این است که در صلح و آرامش این مشکل برطرف شود. دانشگاه تهران، هیچ درگیری با شهرداری ندارد و البته حق دارد بر اساس موازین قانونی به توسعه فضای قانونی خود بپردازد. 

ادامه دارد...

نیوشا یعقوبی کد خبر: 1135456 برچسب‌ها دانشگاه تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه تهران دانشگاه تهران دانشگاه تهران موسسه ژئوفیزیک هزار اصله درخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۶۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم

شهردار تهران گفت: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند، وام با بهره بانکی در نظر یگیریم.

به گزارش ایسنا،‌ علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متاسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

وی درباره میزان آمادگی‌ شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، پنج شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

براساس گزارش پایگاه خبری شهر، وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واکنش شهرداری به قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • واکنش شهرداری به ادعای «قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار»
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • BRT کرج تا کمالشهر ادامه می‌یابد؟
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران؛ باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی؟
  • باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی | حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران!
  • چرا شهرداری می‌خواهد با تانک از روی پارک‌های تهران بگذرد؟